Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Produkter

static1.squarespace.jpg

Produkter

KABE Copenhagens er specialiserede i 1-komponente gør-det-selv produkter med fokus på brugervenlighed. Du behøver hverken håndværksmæssig erfaring eller avanceret værktøj, for at udføre produkter fra KABE Copenhagen. Der medfølger en detaljeret guide til hver af produkterne.

Med vores produkter kan du dække hvilken som helst overflade. Herunder guider vi dig til, hvilket produkt, der er mest egnet til dit specifikke projekt. 


KABE serien

KABE serien er udviklet til indendørs vægge, uden for vådzone. KABE er en indfarvet spartel med en tilhørende overfladebehandling, der giver smudsafvisende vægge svarende til maling glans 10. KABE serien kan bruges i badeværelser, så længe i direkte kontakt med vand. 

KABE

KABE er en fin, indfarvet spartelmasse.

KABE Raw

 

KABE Raw er en grov, indfarvet spartelmasse

Fordele: KABE serien er nem at arbejde med og giver en meget smuk og levende overflade
Ulemper: KABE serien er ikke stærk nok til gulve, møbler eller vådzone. 


KABE Stone

KABE Stone er udviklet til møbler, vægge og gulve, der er uden for vådzone. KABE Stone består af primer, en stand fast indfarvet spartel samt en tilhørende overfladebehandling, der giver en smuk og levende overflade. Det eneste, der adskiller KABE Stone og KABE Stone+, er Topcoaten. KABE Stone topcoaten er en voksblanding. 

Fordele: KABE Stone giver en lækker, levende overflade og er meget nem at arbejde med.
Ulemper: KABE Stone er ikke vandtæt. 


Vi skifter lige nu producent på dele af KABE Stone+. Derfor er KABE Stone+ taget midlertidigt af markedet. Ved projekter vedrørende gulve, møbler og andre arealer udenfor vådzone, kan KABE Stone benyttes. 

KABE Stone+

KABE Stone+ er udviklet til vægge og gulve i vådzone. KABE Stone+ består af en stand fast spartel samt en vandtæt overfladebehandling, der giver en meget slidstærk overflade. Det eneste, der adskiller KABE Stone og KABE Stone+, er Topcoaten. KABE Stone+ topcoaten er en vandtæt lak. 

Fordele: KABE Stone+ er vandtæt og giver en stærk og vedligeholdelsesvenlig overflade. 
Ulemper: Den stærke topcoat giver et lakeret udtryk, der får overfladen til at fremstå mere ensartet.