Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Campaign_OvergaardDyrman_ColdSteel.JPG

Om os

Levende overflader

Se mere

Om KABE Copenhagen

Hvem

KABE er et japansk ord for de vægge, der traditionelt er blevet anvendt på japanske slotte, templer og eksklusive tehuse. KABE Copenhagen er et dansk firma, der siden 2014 har specialiseret sig i udviklingen af indfarvet spartel og specielle overflade-behandlinger. KABE Copenhagens produkter forhandles over hele Danmark. Til større erhvervsprojekter eller koncepter, kan specielle farver udvikles efter kundens konkrete ønsker. 

Hvad

Vi tillægger et rums rammer særlig betydning og har derfor udviklet en række produkter, der giver overflader nyt liv. Vores sortiment omfatter KABE, KABE Raw og KABE Stone, der alle består af indfarvet spartel samt en speciel overfladebehandling. Fælles for produkterne er, at man opnår en levende overflade, der både er lækker at se på og røre ved. Med KABE Copenhagens produkter får man desuden slidstærke og rengøringsvenlige overflader. 

Hvorfor

Idéen til KABE Copenhagen opstod som et ønske om en ny, minimalistisk overflade til vægge, gulve og møbler. KABE Copenhagens produkter har alle en unik overflade, der udstråler underspillet luksus, og som ser fantastisk ud i alle farver. Farverne er inspireret af den skandinaviske livsstil og er nøje udviklet. KABE Copenhagen er for alle der vil, og de er derfor udviklet så også gør-det-selv segmentet kan udføre dem.