Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FAQ KABE

FAQ KABE og KABE Raw

Kan man selv udføre KABE? 

Du behøver ikke at være professionel for at udføre KABE og KABE Raw. Produkterne er udviklet, så gør-det-selv folk også kan udføre det. Ved køb af produkterne medfølger en detaljeret brugsguide, som guider dig igennem processen. Find brugsguiden her og se eventuelt denne video. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte vores forhandlere.


Hvor lang tid tager det at udføre KABE?

Grundet produktets tørretid, kan man kun påføre ét lag spartel om dagen. Derfor bør du som minimum afsætte tre dage til processen. Hvor lang tid det tager at påføre selve lagene, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Hvor kan man bruge KABE?

KABE og KABE Raw er beregnet til indendørs vægge. Produkterne kan godt bruges i vådrum, men kun uden for vådzone. 


På hvilke overflader kan man påføre KABE?

Væggen skal være jævn, tør, bæredygtig og ensartet sugende. KABE og KABE Raw kan påføres direkte på puds, filt, væv og malede overflader. Tapet og andre papiroverflader skal afrenses til fast bund før produktet påføres. Ved anden overflade bør du søge vejledning hos vores forhandlere.


Hvad er forskellen på KABE og KABE Raw?

KABE Raw er en grovere spartel, der skaber et mere rustikt look end KABE. KABE Raw og KABE påføres på samme måde og kan påføres på samme overflader.


Hvad er forskellen på KABE og KABE Stone?

Til indendørs vægge, der er uden for vådzone, og som ikke er bag et komfur, anbefaler vi KABE. Ved påføring alle andre steder, anbefaler vi KABE Stone. 

KABE Stone er langt stærkere end KABE og er derfor velegnet på vertikale og horisontale flader, som er udsat for brug, berøring og slitage. Derudover er KABE Stone vandtæt og kan derfor bruges i vådzone. 


Hvad gør man, hvis man fortryder KABE?

Det er nemt at påføre en ny overflade ovenpå en KABE væg. Det eneste du skal gøre er at slibe lidt i Topcoaten, så den nye overflade kan hæfte på væggen. 


Hvordan får man fat i KABE?

KABE Copenhagens produkter kan købes hos vores forhandlere over hele landet, der står klar til at hjælpe dig med processen. Bor du ikke i nærheden af en forhandler, kan du købe produkterne hos en forhandler med webshop. Se alle forhandlerne her.


Hvor kan man se alle farverne i virkeligheden? 

Hos vores forhandlere kan du se spartlede prøver af alle 35 farver samt en KABE Raw prøve.  


Kan man få KABE med hjem med det samme?

KABE er en bestillingsvare, som produceres efter ordre. Afhængig af ordrens størrelse er der omkring 2-3 dages leveringstid.