Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Om os

Hvem

KABE er et japansk ord for de vægge, der traditionelt er blevet anvendt på japanske slotte, templer og eksklusive tehuse. KABE Copenhagen er et dansk firma, der siden 2014 har specialiseret sig i udviklingen af indfarvet spartel og specielle overfladebehandlinger. KABE Copenhagens produkter forhandles over hele Danmark. Til større erhvervsprojekter eller koncepter kan specielle farver udvikles efter kundens konkrete ønsker. 

Hvad

Vi tillægger et rums rammer særlig betydning og har derfor udviklet en række produkter, der giver overflader nyt liv. Vores sortiment omfatter KABE, KABE Raw og KABE Stone, der alle består af indfarvet spartel samt en speciel overflade-behandling. Fælles for produkterne er, at man opnår en levende overflade, der både er lækker at se på og røre ved. Med KABE Copenhagens produkter får man desuden slidstærke og rengøringsvenlige overflader. 

Hvorfor

Idéen til KABE Copenhagen opstod som et ønske om en ny, minimalistisk overflade til vægge, gulve og møbler. KABE Copenhagens produkter har alle en unik overflade, der udstråler underspillet luksus, og som ser fantastisk ud i alle farver. Farverne er inspireret af den skandinaviske livsstil og er nøje udviklet. KABE Copenhagen er for alle der vil, og de er derfor udviklet så også gør-det-selv segmentet kan udføre dem. 


KABE

Med KABE kan du selv skabe smukke, levende vægge, der tilføjer et personligt touch til et rum. KABE består af indfarvet spartel og en speciel overfladebehandling, der tilsammen giver væggen et unikt look. Med KABE får du en smuk væg, der er lækker at røre ved og som er let at rengøre. En KABE væg har en smudsafvisende overflade svarende til maling glans 10. 

KABE fås i 35 farver, der er udviklet i samarbejde med designere og trendeksperter. KABE  kan udføres af alle der vil. 
 

concrete_ny.jpg

KABE Raw

Bygget på de samme filosofier som KABE og med de samme grundelementer, er KABE Raw et virkeligt lækkert produkt. Det har næsten samme bløde overflade som KABE men en grovere struktur. Med KABE Raw kan man derfor skabe et mere råt look. 

KABE Raw kan udføres af alle. Det kan ligefrem være en smule lettere at påføre KABE Raw end KABE, da den grove spartelmasse kan være lettere at styre. 

KABE Raw fås i alle 35 farver præcis ligesom KABE.

 

RAW_concrete.jpg

KABE Stone

Med KABE Stone får du en slidresistent indfarvet spartel, der er langt stærkere end både KABE og KABE Raw. KABE Stone kan derfor bruges på de fleste overflader. Produktet er særligt velegnet til gulve, møbler og vægge samt til brug i vådrum. KABE Stone er desuden ideelt til udførelse af køkkenborde samt vægge bag et komfur. Trods det stærke indre, er KABE Stone lækkert blødt at se på og røre ved. 

KABE Stone fås i 10 af de populære KABE farver.

 

STONE_concrete.jpg