Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FAQ Stone serien

FAQ KABE Stone & KABE Stone Raw

Kan man selv udføre Stone-produkterne? 

Du behøver ikke at være professionel for at udføre Stone og Stone Raw. Produkterne er udviklet, så gør-det-selv folk kan udføre dem. Ved køb af produkterne medfølger en detaljeret brugsguide, som guider dig igennem processen. Find brugsguiden her og læs denne FAQ grundigt. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte en Stone-forhandler.


Hvor lang tid tager det at udføre Stone-produkterne?

Grundet produkternes tørretid, bør du som minimum afsætte tre dage til processen. Hvor lang tid det tager at udføre de enkelte processer, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Hvor langt rækker Stone og Stone Raw?

Begge produkter købes i sæt bestående af 3L indfarvet spartel, 0,5L Primer, 0,5L Basecoat og 0,5L Topcoat. Et sæt rækker 5 færdige kvadratmeter. 


Hvor kan man bruge Stone og Stone Raw?

Begge produkter kan bruges på stort set alle overflader, der er uden for vådzone. De eneste krav er, at overfladen er stabil, jævn, ensartet sugende, tør og fri for støv, olieholdige eller løse materialer. Ønsker man at påføre produkterne på særlige overflader, så som metal, glas, laminat og lignende, stiller det større krav til det forudgående bundarbejde. Ved meget sugende bund, bør der anvendes en grunder, før KABE Stone processen påbegyndes. 


Hvad gør man, hvis man ønsker at påføre Stone eller Stone Raw på fliser eller andre ujævne overflader?

Da begge produkter lægges i meget tynde lag på max. 0,5mm, kan det ikke bruges til udjævning. Derfor skal overfladen gøres plan, inden Stone produkterne påføres. Ved udjævning af f.eks. fliser, er det vigtigt at vælge et produkt, der kan hæfte på fliser. Søg yderligere vejledning i et byggemarked. Er produktet, der bruges til udjævning, meget sugende, bør en primer benyttes inden KABE Stone processen påbegyndes. 


Kan Stone-produkterne bruges i vådzone?

Nej! Stone og Stone Raw kan bruges i vådrum, men ikke i selve vådzonen.


Kan Stone og Stone Raw påføres på gulve med gulvvarme? 

Ja! Det er vigtigt at gulvvarmen er slukket under udførelse og gennemhærdning. Sørg for at slukke gulvvarmen 2-3 dage før opstart og tænd den først 8 døgn efter afsluttet behandling. Skru gradvist op over 5-7 dage. 


Kan Stone produkterne bruges i kælder? 

Grundet risikoen for fugt, fraråder vi brug af Stone og Stone Raw i kælder, da produkterne ikke er tilstrækkeligt diffusionsåbne.


Hvad er forskellen på Stone og Stone Raw?

Stone Raw er en grovere spartelmasse, der skaber et mere råt og levende look, som man kender fra KABE. Stone og Stone Raw påføres på samme måde og kan påføres på samme overflader. Grundet den grovere spartelmasse, er Stone Raw nemmere at udføre end Stone.


Er KABE og Stone-produkterne fuldstændig identiske i farver og look?

KABE og Stone/Stone Raw vidt forskellige produkter, og farverne fremstår derfor med nuanceforskelle. Derudover er selve overfladen forskellig. Vi anbefaler derfor, at man ser farve- og strukturprøverne hos en forhandler, før man beslutter sig. 


Hvor kan man se Stone-farverne i virkeligheden? 

Stone og Stone Raw kan ses hos alle Stone-forhandlere. Farveprøverne gengiver farverne 100% korrekt, da de er udført i produktet og har gennemgået hele processen. 


Hvordan får man fat i Stone produkterne?

Det er ikke alle KABE-forhandlere, der også forhandler Stone-serien. De forhandlere, der forhandler Stone og Stone Raw, er markeret med en stjerne. Bor du ikke i nærheden af en Stone-forhandler, kan du med fordel købe Stone-produkterne online hos en af vores forhandlere med webshop. Find forhandlerne her.


Kan man få Stone-produkterne med hjem med det samme?

Både Stone og Stone Raw er en bestillingsvare, der produceres efter ordre. Afhængig af ordrens størrelse er der omkring 2-3 hverdages leveringstid.