Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FAQ KABE Stone

FAQ KABE Stone

Kan man selv udføre KABE Stone? 

Du behøver ikke at være professionel for at udføre KABE Stone. Produktet er udviklet, så gør-det-selv folk kan udføre det. Ved køb af produktet medfølger en detaljeret brugsguide, som guider dig igennem processen. Find brugsguiden her og læs FAQ'en grundigt. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte en KABE Stone forhandler.


Hvor lang tid tager det at udføre KABE Stone?

Grundet produkternes tørretid, bør du som minimum afsætte tre dage til processen. Hvor lang tid det tager at udføre de enkelte processer, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Hvor langt rækker KABE Stone?

KABE Stone købes i sæt bestående af 3L indfarvet spartel, 1L Topcoat og 0,5L Primer. Et sæt rækker 5 færdige kvadratmeter. 


Hvor kan man bruge KABE Stone?

KABE Stone kan bruges på stort set alle overflader, der er uden for vådzone. De eneste krav er, at overfladen er stabil, jævn, ensartet sugende, tør og fri for støv, olieholdige eller løse materialer. Ønsker man at påføre KABE Stone på særlige overflader, så som metal, glas, laminat og lignende, stiller det større krav til det forudgående bundarbejde. Ved meget sugende bund, bør der anvendes en grunder, før KABE Stone processen påbegyndes. 


Hvad gør man, hvis man ønsker at påføre KABE Stone på fliser eller andre ujævne overflader?

Da KABE Stone lægges i meget tynde lag på ca. 0,5mm, kan det ikke bruges til udjævning. Derfor skal overfladen gøres plan, inden KABE Stone påføres. Ved påføring på f.eks. fliser, er det vigtigt at vælge et produkt, der kan hæfte på fliser. Søg yderligere vejledning i et byggemarked. Er produktet, der bruges til udjævning, meget sugende, bør en primer benyttes inden KABE Stone processen påbegyndes. 


Kan KABE Stone bruges i vådzone?

Nej! Ved udførelse i vådzone, skal produktet KABE Stone+ anvendes, da det er vandtæt. 


Kan KABE Stone påføres på gulve med gulvvarme? 

Ja! Det er vigtigt at gulvvarmen er slukket under udførelse og gennemhærdning. Sørg for at slukke gulvvarmen 2-3 dage før opstart og tænd den først 8 døgn efter afsluttet behandling. Skru gradvist op over 5-7 dage. 


Kan KABE Stone bruges i kælder? 

Grundet risikoen for fugt, fraråder vi brug af KABE Stone i kælder, da produktet ikke er tilstrækkeligt diffusionsåbent. 


Hvad er forskellen på KABE Stone og KABE Stone+

Den eneste forskel på KABE Stone og KABE Stone+ er topcoaten. KABE Stone topcoaten er en voksbaseret overfladebehandling, der er nem at påføre og som giver et råt og levende look. KABE Stone+ topcoaten er en vandtæt lak, der er velegnet til udførelse i vådzone.


Er KABE og KABE Stone fuldstændigt identiske i farver og look?

KABE og KABE Stone er to vidt forskellige produkter, og farverne fremstår derfor med nuanceforskelle. Derudover er selve overfladen forskellig. Vi anbefaler derfor, at man ser KABE og KABE Stone prøverne hos en forhandler, før man beslutter sig. 


Hvor kan man se KABE Stone farverne i virkeligheden? 

De 15 KABE Stone farver kan ses hos alle KABE Stone forhandlere. Farveprøverne gengiver farverne 100% korrekt, da de er udført i produktet og har gennemgået hele processen. 


Hvordan får man fat i KABE Stone?

Det er ikke alle KABE forhandlere, der også forhandler KABE Stone. De forhandlere, der forhandler KABE Stone, er markeret med en stjerne. Bor du ikke i nærheden af en KABE Stone forhandler, kan du med fordel købe KABE Stone online hos en af vores forhandlere med webshop. Find forhandlerne her.


Kan man få KABE Stone med hjem med det samme?

KABE Stone er en bestillingsvare, der produceres efter ordre. Afhængig af ordrens størrelse er der omkring 2-3 hverdages leveringstid.