Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FAQ KABE Stone+

Vi skifter lige nu producent på dele af KABE Stone+. Derfor er KABE Stone+ midlertidigt taget af markedet! Ved projekter vedrørende gulve, møbler og andre arealer uden for vådzone, kan KABE Stone benyttes. 

FAQ KABE Stone+

Kan man selv udføre KABE Stone+? 

KABE Stone+ er udviklet, som gør-det-selv folk også kan udføre det. Dog anbefales det, at man har forudgående kendskab til spartling, da 100% vandtæthed kun opnås ved korrekt udførelse. Ved køb af produktet medfølger en detaljeret brugsguide, som guider dig igennem processen. Find brugsguiden her og læs FAQ'en grundigt. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte en KABE Stone forhandler.


Hvor lang tid tager det at udføre KABE Stone+?

For at opnå 100% vandtæthed, er der 2 døgns tørretid mellem proces 4 og 5. Derfor bør du afsætte 5 dage til processen. Hvor lang tid det tager at udføre de enkelte processer, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Hvad lagt rækker KABE Stone+?

KABE Stone+ købes i sæt bestående af 3L indfarvet spartel, 1L Topcoat (mat eller blank) og 0,5L Primer. Et sæt rækker 5 færdige kvadratmeter. 


Hvor kan man bruge KABE Stone+?

KABE Stone+ er ideelt til udførelse i vådzone. Det er vigtigt at overfladen er stabil, jævn, tør, ensartet sugende samt fri for støv, olieholdige eller løse materialer. 
 

Vi anbefaler ikke brug af KABE Stone+ i køkkenvask og badekar, da den eventuelle hårde brug i disse områder risikerer at slide hul på topcoaten. 


Hvor længe skal KABE Stone+ hærde?

KABE Stone er først gennemhærdet efter 8 døgn og må først tages i brug herefter. 


Kan KABE Stone+ påføres direkte på fliser eller andre ujævne overflader?

Nej! Da KABE Stone+ lægges i meget tynde lag på ca. 0,5mm, kan det ikke bruges til udjævning. Derfor skal overfladen gøres 100% plan, inden KABE Stone+ påføres. Sørg for at vælge et produkt, der er egnet til udførelse i våd zone. Er produktet, der bruges til udjævning, meget sugende, bør en primer benyttes inden KABE Stone processen påbegyndes. Søg yderligere vejledning i et byggemarked. 


Kan KABE Stone+ bruges i vådzone?

På trods af, at KABE Stone+ er vandtæt, er vådrumssikring alligevel et lovkrav i Danmark. Derfør bør man sikre sig, at areaet er vådrumssikret, før KABE Stone+ påføres. Hvis du påfører KABE Stone+ i et nyopført badeværelse, skal du sørge for at vådrumssikre, inden KABE Stone+ påføres. Således kan KABE Stone+ anvendes i brusekabine, håndvask mv. Vær opmærksom på, at det skal hærde i 8 døgn, før det tages i brug. 


Hvad skal jeg være opmærksom på ved brug af KABE Stone+ i brusekabinen? 

I forbindelse med udførelse af gulv i brusekabine, er det vigtigt at få afsluttet ordentligt omkring afløbet, så fugt/vand ikke kan trænge ind. Er du i tvivl om, om du mestrer dette, anbefaler vi at søge professionel hjælp eller nøjes med væggene.

 Til trods for, at KABE Stone+ er vandtæt, anbefaler vi, at man undgår uafbrudt vandpåvirkning. Sørg derfor for at fjerne vandet fra brusekabinen efter brug. 


Hvad skal jeg være opmærksom på ved udførelse af KABE Stone+ i en håndvask?

En vask udført i KABE Stone+ har ikke samme slidstyrke som en stål- eller porcelænsvask. . Vi anbefaler, at man undgå stød, slag og anden kontakt med spidse og skarpe genstande, da det kan ridse den lakerede overflade. Ved brug af KABE Stone+ i køkkenvasken bør man tænke over, hvordan man håndterer knive og andre køkkenremedier.

Til trods for, at KABE Stone+ er vandtæt, anbefaler vi, at man undgår uafbrudt vandpåvirkning. 


Kan KABE Stone+ bruges i kælder? 

Grundet risikoen for fugt, fraråder vi brug af KABE Stone+ i kælder, da produktet ikke er tilstrækkeligt diffusionsåbent. 


Hvad er forskellen på KABE Stone og KABE Stone+?

KABE Stone+ er den vandtætte version af KABE Stone. KABE Stone topcoaten er en voksbaseret overfladebehandling, der er nem og påføre og som giver et flot og levende look. KABE Stone+ topcoaten er en vandtæt lak, der er velegnet til udførelse i vådzone.


Er KABE Stone og KABE Stone+ fuldstændigt identiske i farver og look?

Farverne er identiske, da den indfarvede spartel er den samme i KABE Stone og KABE Stone+. Da topcoaten er forskellig, vil det endelig look dog fremstå forskelligt. KABE Stone topcoaten er voksbaseret og giver en rå og levende overflade, mens KABE Stone+ topcoaten er lakbaseret og giver et mere ensartet look. 


Hvor kan man se KABE Stone+ farverne i virkeligheden? 

De 15 KABE Stone+ farver kan ses hos alle KABE Stone forhandlere. Farveprøverne gengiver farverne 100% korrekt, da de er udført i produktet og har gennemgået hele processen. 


Hvordan får man fat i KABE Stone?

Det er ikke alle KABE forhandlere, der også forhandler KABE Stone og KABE Stone+. De forhandlere, der forhandler KABE Stone+, er markeret med en stjerne. Bor du ikke i nærheden af en KABE Stone+ forhandler, kan du med fordel købe KABE Stone+ online hos en af vores forhandlere med webshop. Find forhandlerne her.


Kan man få KABE Stone+ med hjem med det samme?

KABE Stone+ er en bestillingsvare, der produceres efter ordre. Afhængig af ordrens størrelse er der omkring 2-3 hverdages leveringstid.